Navarone

De rockband Navarone is eigenlijk niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Met hun kenmerkende sound spelen deze heren de laatste jaren de clubs in binnen- en buitenland plat en stonden op menig festival. Van clubs als Doornroosje tot aan 013, en van festivals als Eurosonic tot aan Bospop. De vijf heren speelden er. En overal met succes.

 

Sinds 2013 ben ik regelmatig met de band op pad. Dit om op deze manier een toffe docu iedere keer neer te zetten. Niet alleen van de momenten tijdens de show. Maar ook van de momenten voor de show en na de show. Op deze manier krijgen fans een inkijkje in het leven van de band rondom de show.

 

De beelden die ik in de tussentijd gemaakt heb variëren van rockshows tot aan akoestische shows met een klassiek orkest. En vanuit een heerlijk luie stoel op een festival tot aan het strijken van een blouse vlak voor showtime. Heerlijk om de daartussen te bevinden en op deze manier beelden te maken. Daarnaast zijn het intussen vrienden van me geworden. Hierdoor is het mogelijk om makkelijk overal te zijn. Ik weet exact hoe zij denken en doen, zij weten exact wat ik doe en wat ze aan me hebben.