Corporate fotografie

Corporate fotografie laat je bedrijf zien!

Corporate fotografie (ofwel bedrijfsfotografie) is een vorm van fotograferen waarbij je je bedrijf aan de buitenwereld, aan je collega’s, aan potentiele klanten etc. laat zien. Dit kan in vele vormen zijn. Dit kan door het in laten zien van de werkzaamheden, een bedrijfsevent. het bedrijfspand, de werknemers of een combinatie van dit alles. Hierdoor personaliseer je alles duidelijk en geef je je visitekaartje af.

Dit kan gebeuren door de beelden voor je website in te zetten, of door de beelden voor verschillende tijdschriften of andere media te gebruiken. Op deze manier krijg je een eenduidig verhaal dat altijd helder en bekend is.

 

Verhaal

Mijn doelstelling is om het verhaal van het bedrijf of bedrijfsevent te vertellen. Dit doe ik op verschillende manieren. Maar vooral door mensen in het verhaal te betrekken. Daarnaast wil ik een statisch beeld proberen wat spannender te maken. Door gebruik te maken van mijn expertise als popfotograaf, zie ik vaak de mogelijkheid om de manier van fotograferen in elkaar te verweven. Hierdoor ontstaat een vorm van corporate fotografie met een klein ‘rock ‘n roll randje’.

 

Durf

Dit vakgebied vergt de kunst van specialisme. Niets is hetzelfde. Bij een bedrijfsevent kan het licht veranderen, de podiumpresentatie veranderen, houdingen veranderen etc. In een bedrijfsomgeving is het van belang dat je mensen op hun gemak stelt en toch juist die beelden maakt die kenmerkend zijn voor dat bedrijf.

 

Kortom het is absoluut een vak apart waar ik mijzelf de afgelopen jaren in bewezen heb en als specialist te boek sta.